Apostolske bønner

Guds vilje og håb for Kristi legeme er:  At vi opbygges, indtil vi alle når frem til enheden i troen og i erkendelsen af Guds søn, til at være et fuldvoksent menneske, en vækst, som kan rumme Kristi fylde (Ef. 4;13). Og vi er sandheden tro i kærlighed i ét og alt vokser op til Ham, som er hovedet, Kristus (Ef. 4;15).
Hertil har Gud givet os de apostolske bønner. Disse bønner er kraft- og virkningsfulde, fordi de er Guds egne ord. Derover ved vi, at Guds vilje er lig med Hans Ord, så når vi beder de apostolske bønner, tror vi - og står i forventning til - at Gud besvarer vores bønner, for der står skrevet: "Og dette er den frimodighed, vi har over for Ham: At hvis vi beder om noget, som er efter Hans vilje, hører Han os. Og når vi ved, at Han hører os, hvad vi end beder om, så ved vi også, at vi allerede har fået det, vi har bedt Ham om."
(1. Joh. 5;14-15).
Guds legeme i Danmark har brug for at blive rejst op for, at Guds vilje og plan med Danmark kan ske fyldest. Lad os i Kristi legeme stå sammen i enhed - og enighed med Guds Ord - og bede de apostolske bønner, velvidende at én slår tusinde og to slår titusinde.

Bønnen tryk her  (kan hentes som pdf (tryk her))